Η καινοτόμος εξαγωγική λύση

Δεν προωθούμε απλώς τα προϊόντα σας, αντιθέτως αποτελούμε την ολοκληρωμένη πρόταση για τις εξαγωγές σας, καλύπτοντας την προώθηση, τις πωλήσεις, την μεταφορά και τις πληρωμές.
Συνεργαζόμενοι με την Hellas Food World, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για την ανάπτυξη των εξαγωγών σας.

Κάνουμε το brand σας διεθνώς γνωστό

Πέραν των πωλήσεων, φροντίζουμε για τη διεθνή γνωστοποίηση του brand σας.
Σε συνεργασία με το διεθνές περιοδικό Delisophy, παρουσιάζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα άρθρα και αφιερώματα για την εταιρεία και τα προϊόντα σας.
Το Delisophy είναι το Νο1 ηλεκτρονικό fine food magazine.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη & Marketing events

Ως μέλος της Hellas Food World έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής και προβολής σε επιλεγμένα project κοινωνικού χαρακτήρα και σε καινοτόμα events που σχεδιάζουμε σε συνεργασία με επιλγμένους εταίρους.

Βελτιώνουμε την ανταγωνιστικότητά σας

Βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη γνώση μας, στην εκτεταμένη εμπειρία μας και στις προτιμήσεις των αγοραστών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε συστηματικά την ανταγωνιστικότητά σας σε θέματα προβολής, σήμανσης, ποιότητας και τιμολογιακής πολιτικής.

Τρόφιμα & Τουρισμός: Taste & Joy

Μαζί με τα τρόφιμα, ο τουρισμός αποτελεί τον δεύτερο σημαντικό οικονομικό πυλώνα της Ελλάδας. H Hellas Food World με το Joy & Taste συνδυάζει τους δύο αυτούς χώρους, συνεργαζόμενη με τουριστικούς φορείς για την προβολή και προώθηση των προϊόντων στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό
της Hellas Food World;

Αίτηση