Ο κόσμος της Μεσογειακής διατροφής

Ως ελληνικό τμήμα της Global Food World
αποτελούμε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο
στο χώρο των Μεσογειακών fine foods

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να αποτελούμε για μικρούς παραγωγούς λύση για τη διεθνοποίηση τους

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε διεθνώς πρωτοπόροι στην προώθηση επιλεγμένων ελληνικών τροφίμων

ΓΙΑΤΙ HFW

Αποτελούμε την καλύτερη επιλογή
για τις εξαγωγές σας

Ποιοι είμαστε

Η Hellas Food World είναι θυγατρική του ομίλου Global Food World. Αποτελούμε διεθνώς καινοτόμα δύναμη στο χώρο των επιλεγμένων τροφίμων και ποτών, συνδυάζοντας θέματα branding, marketing, ψηφιοποίηση και logistics. Δεν κάνουμε όμως απλά εμπόριο, αλλά αναπτύσσουμε νέα επιχειρηματικά μοντέλα για τους παραγωγούς και αγοραστές.

Με τη διεθνή τεχνογνωσία
της Axis Blueschild

Η κεντρική ιδέα για την Global Food World σχεδιάστηκε αρχικά από την Axis Blueschild, την ηγέτιδα συμβουλευτική εταιρεία διεθνών εξαγωγών, αναγνωρίζοντας τα πραγματικά προβλήματα των μικροπαραγωγών τροφίμων και ποτών ως προς τις εξαγωγές τους. Η Axis Blueschild δραστηριοποιείται εδώ και μία δεκαετία στον τομέα της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Καλύπτουμε κενό στην αγορά

Στις περισσότερες αγορές, οι μικροί παραγωγοί είναι αυτοί που παράγουν προϊόντα που ενθουσιάζουν το καταναλωτικό κοινό.
Ωστόσο, εξαιτίας των περιορισμένων τους πόρων, καθίσταται σχεδόν αδύνατο να προωθήσουν και να διανείμουν τα προϊόντα τους στις αγορές του εξωτερικού, πολλές φορές ακόμη και στην εγχώρια αγορά. Η Hellas Food World αποτελεί την λύση για να ξεπεράσουν τα εμπόδια αυτά.

Ανταπόκριση στις νέες τάσεις των καταναλωτών

Στις μέρες μας, οι καταναλωτές αναζητούν παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας παρασκευασμένα με υγιεινά, θρεπτικά συστατικά και με παραδοσιακό τρόπο.
Οι διεθνείς αγοραστές ενδιαφέρονται να προωθήσουν επιλεγμένα προϊόντα, αλλά δεν έχουν τη διάθεση να διαχειρίζονται σε καθημερινή βάση πολλούς, μικρούς παραγωγούς.
Εμείς συνδέουμε τους κρίκους και γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των μικρών παραγωγών και των διεθνών αγοραστών.

Μοναδική γκάμα και ποιότητα προϊόντων

Η Hellas Food World μέσα από την μητρική Global Food World προσφέρει στις αγορές ένα μοναδικό εύρος επιλεγμένων προϊόντων.
Αξιολογούμε τους υποψήφιους παραγωγούς και επιλέγουμε μόνο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και εταιρείες που επιδεικνύουν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Παραγωγούς που αισθάνονται τη δέσμευση να ενθουσιάσουν τους καταναλωτές σε όλο το κόσμο.

Νέες τεχνολογίες

Οι συνεργασία με διεθνείς αγοραστές και η προώθηση πολλών brands και προϊόντων δεν είναι εφικτή χωρίς σύγχρονα, ψηφιακά εργαλεία. Η Global Food World έχει αναπτύξει και λειτουργεί με νέες, σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές.

Ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό
της Hellas Food World;

Αίτηση