Κάντε τον κόσμο δικό σας!

Η Hellas Food World έχει αναπτυχθεί ειδικά για να υποστηρίξει
τους μικρούς παραγωγούς προϊόντων τροφίμων και ποτών υψηλής
ποιότητας στις εξαγωγές τους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να υποστηρίζουμε μικρούς παραγωγούς, που δραστηριοποιούνται ενεργά στην δημιουργία ξεχωριστών τροφίμων και ποτών έτσι, ώστε να σημειώνουν διεθνείς επιτυχίες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε, σε διεθνές επίπεδο, ο ηγέτης της αγοράς όσον αφορά τη διασύνδεση τοπικών παραγωγών προϊόντων υψηλής γαστρονομίας με επιλεγμένους αγοραστές.

ΓΙΑΤΙ (ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ) ΕΜΑΣ

Η Hellas Food World είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για την ανάπτυξη των εξαγωγών σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
0
+
Προσωπικό
0
Χρόνια εμπειρίας στις εξαγωγές
0
+
Επιχειρηματικά πλάνα εξαγωγών
0
Κούπες καφέ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Hellas Food World είναι θυγατρική του Ομίλου Global Food World, με έδρα την Κύπρο, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 αγορές μέσω τοπικού δικτύου συνεργατών.

Με την εξειδικευμένη γνώση της Axis Blueschild

Η κεντρική ιδέα για την Global Food World διατυπώθηκε αρχικά από την Axis Blueschild, την ηγέτιδα συμβουλευτική εταιρεία διεθνών εξαγωγών, αναγνωρίζοντας τα πραγματικά προβλήματα των μικροπαραγωγών τροφίμων και ποτών να αναπτύξουν τις εξαγωγές τους. Η Axis Blueschild διαστηριοποιείται επί σχεδόν μία δεκαετία στον τομέα της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης μαζί με έμπειρους κατά τόπους ειδικούς.

Καλύπτουμε ένα κενό στην αγορά

Στις περισσότερες αγορές, οι μικροί παραγωγοί τροφίμων και ποτών διαθέτουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, είτε καινοτόμων είτε παραδοσιακών, τα οποία ενθουσιάζουν το καταναλωτικό κοινό.

Ωστόσο, εξαιτίας της περιορισμένης τεχνογνωσίας τους και της έλλειψης πόρων, καθίσταται σχεδόν αδύνατο για τους μικρούς παραγωγούς σε εθνικό επίπεδο να προωθήσουν και να διανείμουν τα προϊόντα τους στις αγορές του εξωτερικού.

Ανταποκρινομαστε σε νέες καταναλωτικές τάσεις

Από την οπτική γωνία των αγοραστών, ανέκαθεν η τιμολόγηση των προϊόντων αποτελούσε κυρίαρχο παράγοντα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Στις μέρες μας, οι καταναλωτές αναζητούν παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας παρασκευασμένα με υγιεινά, θρεπτικά συστατικά.

Οι εισαγωγικές επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να προωθήσουν τέτοιου είδους προϊόντα, αλλά δεν έχουν τον χρόνο να δημιουργήσουν τα κατάλληλα δίκτυα προμήθειας και διανομής σε διεθνές επίπεδο. Οι ανεπαρκείς πόροι τους δεν τους επιτρέπουν να συνάψουν συμφωνίες με έναν τεράστιο αριθμό ανεξάρτητων μικρών παραγωγών, καθώς οι μεταφορές και η διαχείριση τους γίνονται εξαιρετικά περίπλοκες ώστε να τις διαχειριστούν.

Συνδέουμε μικρούς τοπικούς παραγωγούς με διεθνείς αγοραστές

Φέρνοντας σε επαφή μικρούς παραγωγούς και διεθνείς αγοραστές, η Global Food World παρέχει μια ολοκληρωμένη, καινοτόμα λύση που οδηγεί σε αμοιβαίο όφελος.

Γίνετε μέλος της Hellas Food World και δείτε τις εξαγωγές σας να εκτοξεύονται.

[ninja_form id=7]

[ninja_form id=24]

[ninja_form id=22]

[ninja_form id=21]

[ninja_form id=20]

[ninja_form id=17]

[ninja_form id=16]

[ninja_form id=15]

[ninja_form id=5]

[ninja_form id=19]

[ninja_form id=6]

[ninja_form id=9]

[ninja_form id=8]

[ninja_form id=4]