Συνεργασία με την Hellas Food World
ο Παναθηναϊκός!

Μια νέα συνεργασία εγκαινίασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνωστοποίησε την συνεργασία του με την εταιρεία Hellas Food Wold.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά η Hellas Food World, με τη στήριξη των εκλεκτών παραγωγών της και την πολύτιμη βοήθεια της φίλης και συνεργάτιδας Ηλέκτρας Παυλοπούλου που επιμελήθηκε την οικολογική συσκευασία, δημιούργησε και προσέφερε τα φετινά εορταστικά δώρα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώνοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων της με την ποιότητα της ομάδας.

Η Hellas Food World είναι θυγατρική του Ομίλου Global Food World, ο οποίος προωθεί επιλεγμένα και διακεκριμένα τρόφιμα και ποτά (fine foods) σε συγκεκριμένους αγοραστές ανά το κόσμο.

Ήδη, για περισσότερους από 50 Έλληνες παραγωγούς, η Global Food World αποτελεί την καινοτόμο, ισχυρή ομπρέλα για την γνωστοποίηση του brand και την πώληση των προϊόντων τους στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη λύση στις εξαγωγές και καλύπτοντας όλα τα θέματα προώθησης, πώλησης, μεταφοράς και πληρωμών.

Επιπλέον, η GFW λειτουργεί το διεθνές ηλεκτρονικό Global Food World Magazine, το οποίο με πάνω από 5.000 αναγνώστες το μήνα προβάλλει και διαφημίζει τα ιδιαίτερα προϊόντα των παραγωγών της.

Επιπλέον των εξαγωγών, η GFW δραστηριοποιείται και στην εγχώρια αγορά με επιλεγμένες συνεργασίες, διοργάνωση events, ειδικές προϊοντικές προτάσεις για εταιρείες, χορηγίες και δημιουργία εταιρικών δώρων.

Το κοινό όραμα για ποιότητα ήταν ο καρπός της συνεργασίας για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την GFW.

https://prasinoforos.gr/syneragasia-me-thn-hellas-food-world-o-pao/

By |2021-03-26T13:45:50+00:00March 22nd, 2021|Articles|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top